Workshop

‘Een lastige samenwerkingsrelatie verbeteren’

 

“The greatest gift I can give is to see, hear, understand and touch another person. When this is done, I feel contact has been made”

— Virginia Satir, Amerikaans gezinstherapeute

Workshop ‘Een lastige samenwerkingsrelatie verbeteren’
Worstel je op je werk met een lastige samenwerkingsrelatie? Heb je een collega met wie het maar niet wil vlotten, een leidinggevende waar je moeite mee hebt of een externe stakeholder die je dwarszit? Voor mensen die in een veilige omgeving willen sparren over een lastige samenwerkingsrelatie, geef ik elke laatste vrijdagmiddag van de maand een workshop. Die workshop heeft het karakter van intervisie. Elke deelnemer brengt een casus in van een reëel samenwerkingsprobleem. Met enkele praktijkvoorbeelden illustreer ik hoe je het model uit mijn boek kunt gebruiken om te analyseren wat er tussen jullie gebeurt. Dat model pas je op je eigen casus toe, en de uitkomsten bespreken we met elkaar.
Kenmerkend voor de workshop is dat je leert van elkaars casuïstiek, analyses en mogelijke aanpak. Veiligheid en vertrouwen zijn daarom een essentiële voorwaarden voor deelname. Daarom ook is het maximaal aantal deelnemers vier.
 
 
  • Doel: handvatten krijgen om een samenwerkingsrelatie te verbeteren
  • Duur: van 13.30 tot 17.30 uur.
  • Aantal deelnemers: maximaal 4.
  • Locatie: Beurs van Berlage

Geïnteresseerd? Meld je aan!